Verzending en bezorging

Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen werken wij UPS. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt in speciale verpakking om beschadiging van de producten te voorkomen.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

 

Voor bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Indien uw bestelling lager uitvalt dan €75,- vragen wij een bijdrage van €5,98 in de verzend en administratiekosten. Wij leveren in de Benelux. Wilt u uw bestelling buiten de Benelux bezorgd hebben? Geen probleem, neem gerust even contact met ons op voor een prijsopgaaf.

 


 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

 

Veel producten leveren wij direct uit voorraad. Deze producten hebben de status: Op voorraad: 1-2 werkdagen. Indien u deze producten bestelt op werkdagen voor 15:00 uur dan doen wij ons uiterste best deze nog dezelfde dag aan u te verzenden zodat u deze de daarop volgende werkdag kunt verwachten. Mocht een product een andere levertijd hebben, dan vermelden wij dit bij het product. Wanneer uw bestelling is verzonden zullen wij u het trackingnummer toesturen per email. Hiermee kunt u uw bestelling online volgen. 

 


 

Aflevering op zaterdag

 

Wilt u uw bestelling liever op zaterdag bezorgd hebben, kies dan voor een zaterdag levering. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden. U kunt uw bestelling op ieder moment plaatsen en kiezen voor zaterdag levering. Wij zullen uw bestelling dan de eerst volgende zaterdag bij u laten leveren.

 


 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering?

 

Bent u onverhoopt niet thuis bij aflevering, geen probleem. UPS brengt uw bestelling naar het voor u dichtstbijzijnde UPS Access Point (voorheen Kiala). Met duizenden UPS Access Points in winkels, benzinestations etc. zit er altijd één bij u in de buurt. U kunt uw pakket daar afhalen op het moment dat het u uitkomt. Wilt u weten waar een Access Point zit bij u in de buurt klik dan op de onderstaande link.

 

Waar zit een UPS Access Point bij mij in de buurt?