Verzending en bezorging

Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen werken wij UPS. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt in speciale verpakking om beschadiging van de producten te voorkomen.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

 

Voor bestellingen boven de € 75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Indien uw bestelling lager uitvalt dan €75,- vragen wij een bijdrage van €5,98 in de verzendkosten. Wij leveren in de Benelux. Wilt u uw bestelling buiten de Benelux bezorgd hebben? Geen probleem, neem gerust even contact met ons op voor een prijsopgaaf.

 


 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

 

Veel producten leveren wij direct uit voorraad. Deze producten hebben de status: Op voorraad: 1-2 werkdagen. Indien u deze producten bestelt op werkdagen voor 15:00 uur dan doen wij ons uiterste best deze nog dezelfde en anders de eerst volgende werkdag aan u te verzenden zodat u deze de daarop volgende werkdag kunt verwachten. Mocht een product een andere levertijd hebben, dan vermelden wij dit bij het product. Wanneer uw bestelling is verzonden zullen wij u het trackingnummer toesturen per email. Hiermee kunt u uw bestelling online volgen. 

 

 


 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij aflevering?

 

Bent u onverhoopt niet thuis bij aflevering, geen probleem. UPS komt de volgende werkdag automatisch terug met uw bestelling. Bent u de 2e maal niet thuis, dan vindt u een briefje van UPS met hierop een telefoonnummer. Wanneer u dit nummer belt kunt u aangeven wanneer u aanwezig bent. UPS komt dan op de gewenste dag opnieuw terug met uw bestelling. Indien u ook de 3e maal niet thuis bent, kunt u het pakketje afhalen op het UPS Accesspoint bij u in de buurt.