Over ons

Koffiewarenhuis.nl is opgericht in 2003 met maar één doel, een beter kopje koffie bij uw thuis of op uw werk! Omdat wij weten hoe belangrijk een lekkere kop koffie is staan wij met ons enthousiaste team voor u klaar om u te helpen bij uw keuze.

 

In de afgelopen jaren is ons assortiment sterk gegroeid. Wij beseffen ons dat de keuze voor u hier niet altijd makkelijker op wordt. Om u de juiste keuze te laten maken hebben wij onze website zo ingericht dat u wensgericht kunt zoeken. U geeft aan wat u wilt en wij stellen u de juiste producten voor. Door u te voorzien van uitgebreide informatie middels tekst, foto's en video's proberen wij u een zo goed mogelijk beeld van het product te geven. Komt u er online niet uit, geen nood. U kunt ons bellen, mailen of bezoeken. Al onze medewerkers zijn doorgewinterde koffiefreaks en zeer goed op de hoogte van al onze producten, geen vraag is te gek! Bent u er uit dan kunt u zowel online als telefonisch bestellen. Ons gehele assortiment leveren wij direct uit voorraad vanuit ons eigen moderne magazijn in Kampen. Heeft u uw bestelling geplaatst, dan laten wij graag onze koffie koud worden om deze zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen.

 

Vindt u online oriënteren heerlijk maar vindt u bij de aankoop het prettig om even face to face de laatste vragen te stellen en het product direct zelf mee te nemen? Wij nodigen u van harte uit in onze uitgebreide showroom te Kampen. U kunt hiervoor een afspraak maken op onze website. Zo hebben wij echt de tijd voor u en kunnen wij u optimaal informeren.

 

Als team van Koffiewarenhuis.nl wensen wij u veel winkelplezier toe, en mochten er vragen zijn aarzel niet om ons te contacteren. Wij stoppen pas als u tevreden bent!

 


 

Bedrijfsgegevens

 

Koffiewarenhuis.nl
onderdeel van Cookbox B.V.

 

Eckertstraat 29
8263 CB  Kampen
Nederland

 

Telefoonnummer: 038 33 34 530
Emailadres: verkoop@koffiewarenhuis.nl

 

 

KvK-nummer: KvK Zwolle 51075318
BTW-nummer: NL823075205B01