Maak een afspraak

Wij hebben ervoor gekozen onze showroom niet open te stellen voor bezoek gedurende deze periode van het corona virus. Heeft u advies nodig bij uw aankoop, dan staan wij uiteraard telefonisch en per email volledig tot uw beschikking. Bestel online en wij leveren uw bestelling netjes bij u thuis.

 

Vindt u online oriënteren heerlijk maar vindt u het prettig om even face to face een aantal vragen te stellen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Kampen. In onze showroom vindt u een assortiment espressomachines en accessoires. Onze enthousiaste medewerkers zullen samen met u onder het genot van espresso uw wensen doornemen en kijken welk product het best bij u past.

 

Wilt u graag onze showroom bezoeken? Wij willen u graag helpen bij het maken van een goede keuze. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u een afspraak te maken wanneer u ons wilt bezoeken. Wij zorgen dan dat de koffie voor u klaar staat. Vul het afspraakformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk bevestigen of de door u gewenste dag en tijdstip mogelijk is.

Vul uw naam in
Vul een geldig emailadres in
You must specify the date
You must specify the preferred hour
Vul uw opmerking in