4% korting van 7 tm 24 Juli ivm
onze zomersluiting. Uw order
wordt ma. 27 Juli verzonden.

Maak een afspraak

Wij hebben ervoor gekozen onze showroom niet open te stellen voor bezoek gedurende deze periode van het corona virus. Heeft u advies nodig bij uw aankoop, dan staan wij uiteraard telefonisch en per email volledig tot uw beschikking. Bestel online en wij leveren uw bestelling netjes bij u thuis.

 

Vindt u online oriënteren heerlijk maar vindt u het prettig om even face to face een aantal vragen te stellen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Kampen. In onze showroom vindt u een assortiment espressomachines en accessoires. Onze enthousiaste medewerkers zullen samen met u onder het genot van espresso uw wensen doornemen en kijken welk product het best bij u past.

 

Wilt u graag onze showroom bezoeken? Wij willen u graag helpen bij het maken van een goede keuze. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u een afspraak te maken wanneer u ons wilt bezoeken. Wij zorgen dan dat de koffie voor u klaar staat. Vul het afspraakformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk bevestigen of de door u gewenste dag en tijdstip mogelijk is.

Vul uw naam in
Vul een geldig emailadres in
You must specify the date
You must specify the preferred hour
Vul uw opmerking in