Profiteer van 4% extra kassakorting tijdens onze wintersluiting van 15 tm 22 Februari. Let op! Bestellingen worden vanaf maandag  25 Februari verzonden.

Klantenservice

Alle medewerkers bij Koffiewarenhuis.nl hebben één gemeenschappelijk doel, een beter kopje koffie bij u thuis of op uw werk! Ons team wil u voor, tijdens en na uw aankoop zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Zo staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren voor uw aankoop. Een luisterend oor voor uw wensen zodat u uiteindelijk kiest voor het product wat het best past bij uw wensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gecertificeerde barista's en kennen onze producten op hun duimpje

 

Heeft u uw keuze gemaakt, dan wilt u niets liever dan zo snel mogelijk aan de slag met de door u zorgvuldig uitgezochte producten. Wij zullen u duidelijk op de hoogte houden omtrent de voortgang en de levering van uw bestelling. Zijn er toch vragen dan staan wij klaar om u te voorzien van de meest actuele informatie. Wij werken binnen Koffiewarenhuis.nl met het principe dat u binnen ons bedrijf één vast aanspreekpunt heeft. Heeft u bijvoorbeeld een vraag gesteld aan onze barista en sales manager Bauke, dan zal hij uw vaste contact persoon blijven totdat u het gewenste antwoord of oplossing heeft ontvangen.

 

Zijn de door u bestelde producten geleverd en heeft u hierover vragen en/of opmerkingen, ook dan staan wij voor u klaar. Uw vaste aanspreekpunt zal het één en ander direct met u doornemen en uw bijstaan met praktische tips of samen met u zoeken naar een passende oplossing. Wij stoppen pas wanneer u tevreden bent!