Klantenservice

Alle medewerkers bij Koffiewarenhuis.nl hebben één gemeenschappelijk doel, een beter kopje koffie bij u thuis of op uw werk! Ons team wil u voor, tijdens en na uw aankoop zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Zo staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren voor uw aankoop. Een luisterend oor voor uw wensen zodat u uiteindelijk kiest voor het product wat het best past bij uw wensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gecertificeerde barista's en kennen onze producten op hun duimpje

 

Heeft u uw keuze gemaakt, dan wilt u niets liever dan zo snel mogelijk aan de slag met de door u zorgvuldig uitgezochte producten. Wij zullen u duidelijk op de hoogte houden omtrent de voortgang en de levering van uw bestelling. Zijn er toch vragen dan staan wij klaar om u te voorzien van de meest actuele informatie. Wij werken binnen Koffiewarenhuis.nl met het principe dat u binnen ons bedrijf één vast aanspreekpunt heeft. Heeft u bijvoorbeeld een vraag gesteld aan onze barista en sales manager Bauke, dan zal hij uw vaste contact persoon blijven totdat u het gewenste antwoord of oplossing heeft ontvangen.

 

Zijn de door u bestelde producten geleverd en heeft u hierover vragen en/of opmerkingen, ook dan staan wij voor u klaar. Uw vaste aanspreekpunt zal het één en ander direct met u doornemen en uw bijstaan met praktische tips of samen met u zoeken naar een passende oplossing. Wij stoppen pas wanneer u tevreden bent!