Contact

Wij doen niets liever dan praten over koffie en alles wat hier bij komt kijken. Voor uw vragen verstoppen wij ons dan ook niet! Bel, mail, schrijf of bezoek ons, en wij laten graag onze koffie koud worden om u te helpen! Bij Koffiewarenhuis.nl heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Zo hoeft u uw verhaal nooit twee keer te doen, wel zo prettig.

 

 

 


 

Adresgegevens

 

 

Koffiewarenhuis.nl is gevestigd in de Hanzestad Kampen op het makkelijk te bereiken bedrijvenpark Rijksweg 50. Wilt u ons graag bezoeken dan vragen wij u altijd even een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat de koffie voor u klaar staat. Een afspraak kunt u maken via het "maak een afspraak" formulier.

 

Koffiewarenhuis.nl (onderdeel van Cookbox B.V.)

Eckertstraat 29

8263 CB Kampen

Nederland

 


 

Bel ons

 

Wilt u graag direct helder advies van één van onze gecertificeerde barista's of komt u ergens niet uit? Tijdens werkdagen staan wij telefonisch tot uw beschikking van 9:30 - 12:30 en van 13:30 - 17:30 uur.

 

Tel. nr. 0031 (0) 38 33 34 530

 


 

Per email

 

Zet u liever uw vragen even in een email op een rij, stuur deze dan aan verkoop@koffiewarenhuis.nl. Wij zullen uw email zorgvuldig behandelen en deze gedurende onze openingstijden binnen 3 uur inhoudelijk beantwoorden.

 


 

Contactformulier

 

Om het u helemaal makkelijk te maken kunt u ook ons contactformulier invullen. Geef aan of u onze reactie graag per email of telefoon wenst en wij zullen u gedurende onze openingstijden binnen 3 uur contacteren.

 
 
Contactformulier